Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (2.78 secunde)
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Cazul a fost instrumentat initial de procurorii Sectiei I a PNA, aflata pe atunci sub conducerea lui Vasile Draghici.
Cazul a fost instrumentat initial de procurorii Sectiei I a PNA, aflata pe atunci sub conducerea lui Vasile Draghici.
La randul sau, Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor, a precizat ca el sustine ca alegerea acestora, ca si demiterea lor, sa fie facuta cu jumatate plus unu din voturi, insa numai dupa 2008, in prezent o astfel de practica fiind neconstitutionala.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Consilierul liberal Vasile Pirlog a explicat ca din actul normativ modificat va disparea trimiterea personala asupra agentilor economici. ... cu impact redus, mediu si inalt", a explicat Vasile Pirlog.
Daca senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu (foto) sustine ca un congres extraordinar care sa elimine functia de presedinte executiv ar putea avea loc in jumatate de an, Ioan Rus nu vede acest subiect ca fiind actual.
Potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, solstitiul de iarna va avea loc in 2014 pe data de 22 decembrie, la ora 01.03, ora Romaniei.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Vasile Blaga, secretarul general al Partidului Democrat, a avut vineri ingrata misiune de a potoli spiritele incinse de atata combatut politic din organizatia judeteana a democratilor.
Andrei Vasile si sotia sa participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman. ... Preturile sunt negociabile!", ne-a spus Andrei Vasile, care va fi la targul de la Piata Obor intre 4 - 6 septembrie.
Fiindca n-a fost sa fie asa - reporterul "Replica" fiind in continuare prezent - viceprimarul Ion Vasile si cativa consilieri PSD au solicitat, pentru a repeta o istorie neplacuta, ca sedinta sa se desfasoare cu usile inchise.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari. ... Andreea Ciuca si Vasile Bicu.
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. ... Mormane de resturi menajere si sticle goale ardeau sub supravegherea primarului Constantin Vasile.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Vasile Blaga au fost provocati la Balul Academiei Catavencu sa urce pe "ADAmobil", un fel de bicicleta cu doua ghidoane indreptate unul spre celalalt, prinse intre ele, pentru a arata ca relatia dintre PNL si PD este "sudata bine".
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
ramane in istorie ca cea mai scelerata si cinica comportare a tiranului, gata sa porneasca impotriva propriului popor, aducandu-le de altfel critici generarilor Vasile Milea, Tudor Postelnicu si Iulian Vlad deoarece nu au executate ordinele sale de a trage in demonstranti:
Poate si de aceasta data dl Vasile Iliuta rupe nodul gordian si infaptuieste o minune la Calarasi!? ... Singurul care il poate contrazice este Vasile Iliuta!
Daraban Vasile, Mihai Cristian, Foiazi Florin, Lefteriu Vasile, Gita Ilie, Lica Mioara, Mihai Timpau. ... Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), ii aminteste ministrului democrat de Interne, Vasile Blaga, ca au trecut aproape trei luni de la intrarea in vigoare a Legii descentralizarii si ca nu exista inca nici strategia generala, nici cele sectoriale.
google-analytics.com